Volkswagen Scirocco R: «Black Style Pack»



Όπως και να το κάνουμε οκτώ χρόνια πορείας για οποιοδήποτε μοντέλο στην αγορά είναι πάρα πολλά. Πίσω στο 2008 παρουσίασε η Volkswagen την τρίτη γενιά του Scirocco (έπειτα από μακρά απουσία φυσικά),  δέχτηκε μία μεγάλη ανανέωση πριν λίγο καιρό και φυσικά παρουσιάστηκαν αρκετές ειδικές εκδόσεις μέχρι σήμερα ώστε να κρατηθεί το ενδιαφέρον ζωντανό.  

Το βασισμένο στο πάτωμα του Volkswagen Golf V Scirocco (η αλήθεια όμως είναι ότι τα πίσω μετατρόχια είναι από το Passat εκείνης της εποχής) ανανεώθηκε στην κορυφαία του έκδοση R με ένα νέο πακέτο που η Volkswagen ονομάζει «Black Style».

Βεβαίως οι φανατικοί του coupe της Volkswagen δεν θα πρέπει να περιμένουν και κοσμογονικές αλλαγές, καθώς το Volkswagen Scirocco R Black Style διαθέτει πλέον μαύρη οροφή η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τα εξής χρώματα για το αμάξωμα: «Pure White», «Urano Grey», «Indium Grey Metallic», «Rising Blue Metallic», «Pyramic Golf Metallic», «Ultra Violet Metallic» and «Oryx White». Εκτός αυτού «πατάει» πλέον σε μαύρες 19άρες ζάντες αλουμινίου «Lugano» με ειδικό αντικλεπτικό σύστημα και ελαστικά 235/35, ενώ το αισθητικό πακέτο συμπληρώνεται από τα μαύρα καπάκια για τους εξωτερικούς καθρέπτες.  

Να υπενθυμίσουμε ότι το Scirocco R διαθέτει κάτω από το καπό των 2.0 TSI των 280 ίππων και το κλασικό 0-100 km/h πραγματοποιείται σε 5,7 s.


Πηγη: Δημήτρης Θεοχάρης, caranddriver.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός κλιματισμού με 15€ & δωρεάν εαρινός έλεγχος Volkswagen.

Όλες οι επισκευές AUDI (>8) με όφελος έως 30%.