Think New


Think New σημαίνει καινοτομία, ασφάλεια και ελευθερία. Είναι όλα αυτά που συμβολίζει το Νέο στη ζωή των ανθρώπων. Το Νέο μπορεί πολλές φορές να δυσκολεύει, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να πηγαίνουμε μπροστά. Και όταν το Νέο έρθει, τότε αναρωτιόμαστε πώς ζούσαμε χωρίς αυτό.

Το Think New συγκεντρώνει στις δύο λέξεις του όλη τη φιλοσοφία που διέπει την Volkswagen στη δημιουργία των αυτοκινήτων της. Είναι η φιλοσοφία που κάνει το αυτοκίνητο έξυπνο, καινοτόμο, φιλικό και σύγχρονο. Σκεφτείτε το αυτοκίνητο που σας δίνει τις πληροφορίες που ζητάτε, που αναγνωρίζει τους πεζούς γρηγορότερα από σας, που επικοινωνεί με το κινητό σας, που θα διαβάζει τις κινήσεις σας. Σκεφτείτε το αυτοκίνητο που κάνει τη ζωή σας καλύτερη.

Οι βασικοί πυλώνες του Think New της Volkswagen που φέρνουν το Νέο στην οδήγηση και στο χώρο του αυτοκινήτου είναι:
  • Συστήματα υποβοήθησης: Όλα τα συστήματα υποβοήθησης τελευταίας τεχνολογίας υποστηρίζουν την οδήγηση σας παρέχοντας ασφάλεια και καλύτερη ανταπόκριση στις συνθήκες του δρόμου. Συστήματα όπως Fatigue Detection, Pedestrian Protection, Emergency Assist και άλλα προστατεύουν εσάς και τους γύρω σας αυξάνοντας τον δείκτη της ασφάλειας κατά την οδήγησή σας.
  • Συστήματα συνδεσιμότητας: Το Volkswagen σας είναι πάντα συνδεδεμένο αφού μέσω του smartphone μπορείτε να γνωρίζετε που έχετε παρκάρει ή να ελέγξετε την θερμοκρασία του εσωτερικού ενώ συνδέοντας το κινητό σας τηλέφωνο με το αυτοκίνητο μπορείτε να απολαύσετε τις λειτουργίες του από το Infotainment system.
  • Συστήματα άνεσης και ευκολίας: Δεν χρειάζεται να κουραστείτε. Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδρομή σας αλλά και για την ενημέρωση και ψυχαγωγία σας είναι διαθέσιμες μπροστά σας ενώ αυτοματισμοί όπως αυτός του easy open θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα καθημερινά πράγματα απλά και εύκολα.
  • Τεχνολογίες από το μέλλον: Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι ήδη εδώ και είναι Volkswagen, αφού μπορείτε να ελέγχετε λειτουργίες του απλά με μία κίνηση του χεριού σας ή να παρκάρετε με τη βοήθεια του smartphone σας ακόμη και αν είστε έξω από το αυτοκίνητο.
  • E-Mobility: Το Think New εκφράζει όχι μόνο την υψηλή τεχνολογία αλλά και την οικολογική συνείδηση και αυτό αποδεικνύουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της Volkswagen που έχουν μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επιπλέον οι υβριδικές εκδόσεις GTE προσφέρουν εκτός από χαμηλές εκπομπές ρύπων, εντυπωσιακές επιδόσεις. Δείτε περισσότερα
  • Τεχνολογίες κινητήρων: Οι πρωτοποριακοί κινητήρες TSI και TDI συγκεντρώνουν όλη τη τεχνογνωσία της Volkswagen στην αυτοκίνηση. Το αποτέλεσμα είναι κινητήρες χαμηλού κυβισμού και υψηλών επιδόσεων που συνδυάζουν χαμηλούς ρύπους, οικονομία και δυνατή οδήγηση. Δείτε περισσότερα

Αυτό είναι το Think New της Volkswagen. Είναι όλα αυτά που φέρνουν το νέο, το δυναμικό και το σύγχρονο στη ζωή μας. Και όταν το Think New από φιλοσοφία μετουσιώνεται σε αυτοκίνητα ανώτερης τεχνολογίας τότε το αποτέλεσμα είναι το Νέο που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, άνετος, ελεύθερος και σημαντικός.

Εσεις έχετε βρει το Νέο στη ζωή σας? Κάντε την αρχή και … Think New.

Περισσότερα στο: http://www.volkswagen.gr/el/thinknew.html 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός κλιματισμού με 15€ & δωρεάν εαρινός έλεγχος Volkswagen.

Όλες οι επισκευές AUDI (>8) με όφελος έως 30%.